Učebnice
Moderátoři: Medicinman, Formol
-
- Deltoideus
- Registrován: pon kvě 06, 2013 3:38 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Učebnice
Ahoj, chci se ještě zeptat, jestli si už teď mám kupovat některé učebnice přes tu internetovou burzu, nebo jestli pak ještě v říjnu nějaká bude?... A řeknou mi první den, co koupit, nebo bych to už měla mít? ... Díky
- Medicinman
- Quadriceps
- Kontaktovat uživatele:
Re: Učebnice
Doporučená literatura je vždy součástí první přednášky, takže žádný stres.
-
- Biceps
- Registrován: sob čer 11, 2011 8:35 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Koupit si můžeš učebnice už teď, ale burza funguje (pokud se nepletu) celý rok. Učebnice seženeš v klidu v podstatě kdykoliv.
-
- Registrován: čtv zář 11, 2014 9:23 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Skvělý průvodce světem "nezbytných učebnic" je na http://lenjulenka.blog.cz/1009/ucebnice ... e-ucebnice. Já jsem z toho dost vycházela a souhlasím s Lenkou, že "velké" anatomické atlasy (Sobotta, Netter) patří mezi ten top vyvolených, který budeš otvírat po celou dobu studia. Jen podle mne je blbost se držet fundovaných rad, že v Sobottovi je toho více. Přeci jen znát každý zářez a hrbolek je fajn, ale anatomie je o vizualizaci a Netter strčí levou zadní ty Sobottovy kreslené malinkaté a nedidaktické obrázky
-
- Deltoideus
- Registrován: úte bře 03, 2015 6:44 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat, jestli tu někdo nemáte zkušenosti s učebnicí Memorix anatomie?
Předem díky .
chtěla jsem se zeptat, jestli tu někdo nemáte zkušenosti s učebnicí Memorix anatomie?
Předem díky .
- Medicinman
- Quadriceps
- Kontaktovat uživatele:
Jak vypadá finální verze nevím, měl jsem k dispozici pouze pracovní verzi než šla do tisku a sice je dopře napsaná, ale jak vyplývá z názvu, je vhodná k opakování - nikoliv k naučení.
-
- Deltoideus
- Registrován: úte bře 03, 2015 6:44 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Díky moc, ještě bych se ráda zeptala, jestli je lepší na anatomii zvolit Čiháka nebo spíše Petrovického. Názory, zkušenosti, co je lepší ke zkoušce a k pochopení učiva?
Díky
Díky
- Medicinman
- Quadriceps
- Kontaktovat uživatele:
Mezi Čihákovci a Petrovičáky se stále vedou tvrdé boje, ale obě strany se shodnou na jednom - pokud si pořídíš Petrovického, budeš potřebovat ještě anatomický atlas, Čihák má mnohem lepší ilustrace. Doporučuju si obě knížky prolistovat a zvolit si co ti bude lépe vyhovovat.
-
- Deltoideus
- Registrován: sob kvě 27, 2017 9:12 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ahoj, chtěla bych se zeptat jaky je rozdíl mezi 2. a 3. vydáním od čiháka, bude stačit 2. Vydani, není zastarale nebo něco takoveho?
-
- Deltoideus
- Registrován: úte srp 16, 2016 8:38 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Tretie vydania sú doplenené o embryologiu myslím, že to je jediný rozdiel ale nakoľko je celkovo na embryológiu najlepšia asi Langmanova lekárska embryológia tak je to jedno