Volitelné předměty
Moderátoři: Medicinman, Formol
- Bára
- Biceps
- Registrován: pát kvě 20, 2011 3:38 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Volitelné předměty
Vím, že už jste tady zmínili, že nám kreditový systém vysvětlíte v Dobronicích, ale stejně bych se chtěla zeptat na věc s tím související a to jsou volitelné předměty... Na stránkách fakulty jsem si našla seznam VP pro příští rok a zajímalo by mě, jestli je vůbec dobré psát si v prváku navíc nějaké odborné VP. Dělají se z nich nějaké zkoušky nebo se kredity u VP dostávají "za docházku"? A je těžké je skloubit s rozvrhem nebo se VP nějak časově přizpůsobují? A ještě (stejně mi to nedá) něco ke kreditům, normálový a minimální počet chápu, ale je možné i normálový počet překročit s tím, že si do příštího roku nasbírám kredity navíc (tzn. např.: v prváku si zapíšu víc VP, tím pádem mi bude vycházet přes 60 kreditů, co se stane s tím přebytkem???) ????? Nebo je to úplná hloupost? (A prosím nepište odpovědi typu, v prváku toho budete mít nad hlavu a na další VP nebudete mít pomyšlení, zajímá mě to čistě teoreticky, neznamená to, že to mám na 100% v plánu...) (P.S. ne, nejsem naivní šprt)
- Bára
- Biceps
- Registrován: pát kvě 20, 2011 3:38 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Volitelné předměty
A když už jsem u toho tak vám nedám jen tak pokoj... Mohli byste, prosím, vy co s následujícími volitelnými předměty máte zkušenost, napsat krátkou charakteristiku ke každému z nich (užitečnost, hodnocení, náročnost,... v 1. ročníku)?:
Integrovaná biologie a patologie
Klinická anatomie
Komplexní výživa sportovců (i nesportovců) a sportovní výkon
Psychoterapie 1,2
Vývojová a experimentální morfologie, buněčná terapie
Základy lékařské chemie
Základy lékařské chemie - organická chemie a biochemie
Děkuji
Klinická anatomie
Komplexní výživa sportovců (i nesportovců) a sportovní výkon
Psychoterapie 1,2
Základy lékařské chemie
Základy lékařské chemie - organická chemie a biochemie
Děkuji
- Medicinman
- Quadriceps
- Kontaktovat uživatele:
Do prváku doporučuji jen ty poslední dva, pokud jsi na gymplu neměla dobrou chemii tak to doženeš, pokud ano tak snad jen tu organickou, jako opakování a přípravu na biochemii ve druháku.
A pokud se nepletu, tak stejně ještě nemáte loginy a nemůžete se přihlašovat
- Bára
- Biceps
Ne, ty budeme mít až snad od příštího týdne ale pochybuju, že by se někdo (včetně mě) před Dobronicema na něco přihlašoval... To byla čistě informační otázka...Medicinman píše:
-
- Biceps
- Registrován: pát kvě 27, 2011 1:23 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Klinická anatomie je dobrá,ale spíš až tak ve druháku-když už znáš "normální" anatomii:-D..Pro prváky to podle mě nemá moc smysl.Jinak je fakt,že na PVP v prváku moc času neni...A ani nejsou potřeba.Ve druháku už si nějaké zapsat musíš,protože jinak by ti chyběly kredity.V každém dalším ročníku ti bude chybět-i po splnění všech předmětů-několik kreditů,takže si musíš některé PVP zvolit.Pokud budeš mít ten "přebytek", převede se to do dalšího ročníku.
-
- Deltoideus
- Registrován: ned čer 19, 2011 7:56 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
mně osobně přijde nejzajímavější :
Psychoterapie 1,2
>.> uvidím,co si naberu,pže abych se uhonila k smrti není třeba,ale hlavně projít a něco se naučit
Psychoterapie 1,2
>.> uvidím,co si naberu,pže abych se uhonila k smrti není třeba,ale hlavně projít a něco se naučit
-
- Quadriceps
- Registrován: pát kvě 13, 2011 8:58 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
No já ať počítám jak počítám, tak mi vychází, že nějakej PVP si budem muset vzít, hm? Vzhledem k tomu, že nám povinný dávaj dohromady jen 58 kreditů...
- Lenjulenka
- Biceps
- Kontaktovat uživatele:
http://lenjulenka.blog.cz/1009/a-ktery- ... mam-vybrat
...ne všechny VP jsou pro prváky (a je to tam napsané!!!)
Jinak ten návod, jak si zapsat VP, už zřejmě neplatí; to se dozvíte v Dobronicích.
...ne všechny VP jsou pro prváky (a je to tam napsané!!!)
Jinak ten návod, jak si zapsat VP, už zřejmě neplatí; to se dozvíte v Dobronicích.
http://lenjulenka.blog.cz ...anatomie a jiné hlouposti
- Lenjulenka
- Biceps
- Kontaktovat uživatele:
Bingo!TheLeader píše:No já ať počítám jak počítám, tak mi vychází, že nějakej PVP si budem muset vzít, hm? Vzhledem k tomu, že nám povinný dávaj dohromady jen 58 kreditů...
http://lenjulenka.blog.cz/1009/voliteln ... ik-humbuku
Naposledy upravil(a) Lenjulenka dne pát čer 24, 2011 3:27 pm, celkem upraveno 1 x.
http://lenjulenka.blog.cz ...anatomie a jiné hlouposti
- kejmi
- Quadriceps
- Bydliště: Praha [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
SIS se preklapi az na podzim, takze vy budete mit login az kdyz uz budou vsechny pvp vyzrany takze doporucuju - co budes chtit, napsat garantovi predmetu mail, ze tam chces chodit a oni te dopisouBára píše:Ne, ty budeme mít až snad od příštího týdne ale pochybuju, že by se někdo (včetně mě) před Dobronicema na něco přihlašoval... To byla čistě informační otázka...Medicinman píše:
Hippokratova přísaha - znám, ale nějak mě nezaujala