Hledání místa
Moderátoři: Medicinman, Formol
Hledání místa
Ahoj, chtěla bych se zeptat zkušenějších ohledně hledání místa jako absolvent. Zajímalo by mě, kdy je nejvhodnější doba začít si nějaké to místo hledat? Jsem v šesťáku. Několik nabídek mě už i zaujalo, ale teď mi přijde ještě moc brzo, tím spíš, že je nutné dokládat kopii diplomu, a tu samozřejmě budeme mít až po poslední státnici nejdřív. A taky by mě zajímalo, co si myslíte, je lepší začít někde v menší nemocnici nebo třeba ve fakultce? Nějak v tom plavu, moc by mi pomohly vaše názory popř. rady, ať si to můžu v hlavě nějak srovnat. Díky
Re: Hledání místa
Pokud už máš dvě státnice, je vhodné se předběžně ozvat. Já jsem s tím také vyčkával a v důsledku toho nejsem na soudním ale na neurologii 

Доктор сказал «в морг» — значит в морг!
Re: Hledání místa
kopie diplomu se doklada az po promoci, takze klidne dva mesice po nastupu do prace, to je to posledni co bych resilanixelka píše:Ahoj, chtěla bych se zeptat zkušenějších ohledně hledání místa jako absolvent. Zajímalo by mě, kdy je nejvhodnější doba začít si nějaké to místo hledat? Jsem v šesťáku. Několik nabídek mě už i zaujalo, ale teď mi přijde ještě moc brzo, tím spíš, že je nutné dokládat kopii diplomu, a tu samozřejmě budeme mít až po poslední státnici nejdřív. A taky by mě zajímalo, co si myslíte, je lepší začít někde v menší nemocnici nebo třeba ve fakultce? Nějak v tom plavu, moc by mi pomohly vaše názory popř. rady, ať si to můžu v hlavě nějak srovnat. Díky

Hippokratova přísaha - znám, ale nějak mě nezaujala