Vypracované příklady k přijímačkám z CHEMIE
Moderátoři: Medicinman, Formol
-
- Biceps
Re: Vypracované příklady k přijímačkám z CHEMIE
Gia: Posláno.
)

Ahoj, také prosím o ukázky vypracovaných otázek z chemie - windy.l@seznam.czmedik.katka píše:Ahojky, vloni jsem se hlasila na 1.lf UK a mohu poskytnout vypocitane priklady z chemie (kompletne vsechny zkontrolovany profesorem chemie). Jsou tam opravdu uplne vsechny s celymi postupy, popripade pomohu i s vysvetlenim. Kdo by mel zajem, napiste sem svou emailovou adresu, obratem se vam ozvu a zaslu vam ukazku i s cenou.
Vsem preji uspesne slozeni prijimacich zkousek a co nejmene nervu s pocitanim.![]()
-
- Biceps
Lindie: Ano, poslala jsem.
)

Dobrý večer, prosím o zaslání ukázky na tom.hreban@seznam.czmedik.katka píše:Ahojky, vloni jsem se hlasila na 1.lf UK a mohu poskytnout vypocitane priklady z chemie (kompletne vsechny zkontrolovany profesorem chemie). Jsou tam opravdu uplne vsechny s celymi postupy, popripade pomohu i s vysvetlenim. Kdo by mel zajem, napiste sem svou emailovou adresu, obratem se vam ozvu a zaslu vam ukazku i s cenou.
Vsem preji uspesne slozeni prijimacich zkousek a co nejmene nervu s pocitanim.![]()
Děkuji

-
- Biceps
Zaspalka: Ano, vše máte na mailu. 

Ahoj, mohla bych taky poprosit o zaslání ukázky a podrobností na e-mail. Sandiiik3@gmail.com ? Moc děkuju
)

Taky bych byl rád za ukázku, pokud by to bylo možné, matlafoushroch@seznam.cz Děkuji.
-
- Biceps
Martin023; Rox.inka: Posláno 

-
medik.katka píše:Ahojky, vloni jsem se hlasila na 1.lf UK a mohu poskytnout vypocitane priklady z chemie (kompletne vsechny zkontrolovany profesorem chemie). Jsou tam opravdu uplne vsechny s celymi postupy, popripade pomohu i s vysvetlenim. Kdo by mel zajem, napiste sem svou emailovou adresu, obratem se vam ozvu a zaslu vam ukazku i s cenou.
Ahoj, mozem Ta tiez poprosit? dominik.kadlubiak@gmail.com
Vdaka
-
- Biceps
dominik kadlubiak: Jiste, mas to tam.