fyziologie
Moderátoři: Medicinman, Formol
fyziologie
nevíte,jak moc kontrolují na zkoušce protokoly z fyziologie? ja v nich moc informaci nemam,tak nevim, jestli to mam hrotit a zacit si to nejak doplnovat...
Re: fyziologie
co vim,tak vubec.Nám je kontrolovali jen na praktikách,ale u zkoušky je to spíš pro tebe.Máš protokoly u sebe a můžeš z nich lecos vyčíst při otázce z praktik.Já například vubec před zk nestihla praktika projít a vyčetla jsem to z toho na místě 

tak to je super.
nam je na praktiku nikdo totiz nekontroloval a tak je taky nikdo nedelal.
ja jen ze kolovaly nejake zvesti, ze je snad maresova chce videt u zkousky. snad to byla jen fama. tak dik za info. 

Tak to je opravdu fámaVeroonka píše:tak to je super.nam je na praktiku nikdo totiz nekontroloval a tak je taky nikdo nedelal.
ja jen ze kolovaly nejake zvesti, ze je snad maresova chce videt u zkousky. snad to byla jen fama. tak dik za info.

jj,asi to byla fama, nebot mi to opravdu nikdo nekontroloval.cabicz píše:Tak to je opravdu fámaVeroonka píše:tak to je super.nam je na praktiku nikdo totiz nekontroloval a tak je taky nikdo nedelal.
Loni mě zkoušela osobně Marešová a žádný protokoly vidět nechtěla...ani od nikoho jinýho, koho ten den zkoušela. A na tu praktickou část se fakt nemá cenu učit. Ty protokoly můžeš mít s sebou u zkoušky, takže si to připravíš z toho. Nevím o nikom, kdo by to dělal jinak. Snad jenom tomu aspoň trochu rozumět a ne to fakt jenom slepě přepsat z papíru na papír

fyziologie
Ahoj, nevíte, jak moc se u zkoušky řeší anatomie (hlavně CNS)... třeba když si vytáhnu komorový systém, bude jim to stačit jen tak přibližně, nebo to budou chtít i s detailním popisem struktur tvořících strop, stěny a tak?
detailni struktury urcite ne, fossa rhomboidea nebo jak se to jmenuje je myslim vrchol... hlavne vedet odkud kam to teceAnnie píše:Ahoj, nevíte, jak moc se u zkoušky řeší anatomie (hlavně CNS)... třeba když si vytáhnu komorový systém, bude jim to stačit jen tak přibližně, nebo to budou chtít i s detailním popisem struktur tvořících strop, stěny a tak?

Hippokratova přísaha - znám, ale nějak mě nezaujala 

Díky, docela mě to uklidnilokejmi píše:detailni struktury urcite ne, fossa rhomboidea nebo jak se to jmenuje je myslim vrchol... hlavne vedet odkud kam to teceAnnie píše:Ahoj, nevíte, jak moc se u zkoušky řeší anatomie (hlavně CNS)... třeba když si vytáhnu komorový systém, bude jim to stačit jen tak přibližně, nebo to budou chtít i s detailním popisem struktur tvořících strop, stěny a tak?

no ovsem jenom pokud nenarazis na myslivce s riljakemAnnie píše:Díky, docela mě to uklidnilokejmi píše:detailni struktury urcite ne, fossa rhomboidea nebo jak se to jmenuje je myslim vrchol... hlavne vedet odkud kam to teceAnnie píše:Ahoj, nevíte, jak moc se u zkoušky řeší anatomie (hlavně CNS)... třeba když si vytáhnu komorový systém, bude jim to stačit jen tak přibližně, nebo to budou chtít i s detailním popisem struktur tvořících strop, stěny a tak?

Hippokratova přísaha - znám, ale nějak mě nezaujala 

no ovsem jenom pokud nenarazis na myslivce s riljakem
[/quote]
Naštěstí jsem se zatím ani s jedním z oněch pánů nepotkala, tak snad mi to štěstí ještě vydrží
Ale slyšela jsem o nich hodně.

Naštěstí jsem se zatím ani s jedním z oněch pánů nepotkala, tak snad mi to štěstí ještě vydrží