zahájení studia
Moderátoři: Medicinman, Formol
zahájení studia
Ahojte, chcela by som sa spýtať ako to chodí 1. týždeň. Ak je zahájenie štúdia 30.9. a podľa rozvrhu mám mať prvé hodiny telesnú , tak to platí? 

- Medicinman
- Quadriceps
- Kontaktovat uživatele:
Re: zahájení studia
Co je v rozvrhu, to platí. Ale pokud se nepletu, tak výuka tělesné výchovy začíná až později. Více info na stránkách ústavu.
Tak dobre
ďakujem !

Taky bych měl otázku ohledně tělocviku. Podle sisu ho máme už tento týden, ale zde je napsáno ze vyuka začíná až druhý týden, tak co platí?
Jo a neví někdo náhodou jak poznat podle toho rozvrhu, co se bude dělat? Nějak mi to není jasný. Ty čísla pod těmi datumy znamenají naši skupinu? A proč některé skupiny třeba něco vůbec nedělají?
Kód: Vybrat vše
http://utv.lf1.cuni.cz/rozvrhy-tv-1rocnik-zs-2012-2013
Jo a neví někdo náhodou jak poznat podle toho rozvrhu, co se bude dělat? Nějak mi to není jasný. Ty čísla pod těmi datumy znamenají naši skupinu? A proč některé skupiny třeba něco vůbec nedělají?
Podle mě tělocvik začíná až příští týden. Ty čísla jsou jednotlivé skupiny, druh sportu je u těch skupin taky napsaný, co patří do her 1 a 2 je rozepsané dole. Některé skupiny ten sport budou mít až v letním semestru, tak ho tam teď v zimním nemají napsaný.
Jo aha děkuju. Ještě se chci zeptat když tam mám třeba v těch prvních týdnech posilovna 8:00 - 9:00. Tak to znamená že fakt chodím jen na hodinu do posilky? V rozvrhu je ten čas 7:00 - 10:00 asi jen orientační že? Já už myslel že budeme mít tělák 3 hodiny 
Ale zajímavý je že pak tam jsou některý i odpoledne třeba 16:00 - 17:30 a tak, takže to v tom sisu už pak asi neplatí vůbec. Je to divný ten tělocvik

Ale zajímavý je že pak tam jsou některý i odpoledne třeba 16:00 - 17:30 a tak, takže to v tom sisu už pak asi neplatí vůbec. Je to divný ten tělocvik

Tělocvik je v sisu jen orientačně, aby jsi věděl, jestli ho máš dopoledne nebo odpoledne. Jinak platí to co je na webu TV. Najdi si v tabulce číslo tvojí skupiny, zjistíš si jaký máš sport a v jakém čase a víc řešit nemusíš. Začíná se příští týden. Co nemáš teď, budeš mít v letním semestru, nikdo nebude o nic ochuzen, nebojpavolk1 píše:Jo aha děkuju. Ještě se chci zeptat když tam mám třeba v těch prvních týdnech posilovna 8:00 - 9:00. Tak to znamená že fakt chodím jen na hodinu do posilky? V rozvrhu je ten čas 7:00 - 10:00 asi jen orientační že? Já už myslel že budeme mít tělák 3 hodiny