Anatomie - informace, zkouška, dotazy.
Moderátoři: Medicinman, Formol
- Dr.Aspirin
- Triceps
Re: zkouška z anatomie
A nevis jak to s tou histologii bude ted? Jestli to treba bude min drasticke apod... 

medicinmann: ktory rocnik si ty vlastne? sledujem tvoje prispevky:D ..sledujem teda vsimam si.. este od cias mojho pisania do fora pre uchadzacov
- Medicinman
- Quadriceps
- Kontaktovat uživatele:
margie: teď končím druhý ročník, pokud se mi teda nestane nějaká nehoda na ústavu fyziologie 

-
- Biceps
A když se stane, že člověk nemá na konci června úspěšně zakončenou histologii i anatomii, dá se přes léto ještě obojí dohnat a nebo už je tak napůl odsouzen k zániku?
Dá a neníforamen.ovale píše:A když se stane, že člověk nemá na konci června úspěšně zakončenou histologii i anatomii, dá se přes léto ještě obojí dohnat a nebo už je tak napůl odsouzen k zániku?
V podstatě se nic neděje. Pokud student nemá anatomii či histologii nemusí to být tím, že ji neumí. Stačí narazit na kreténa, co ti zkoušku nedá. V takovém případě je nejlepší se tím vůbec nezabývat. Další termín je úspěšný.foramen.ovale píše:A když se stane, že člověk nemá na konci června úspěšně zakončenou histologii i anatomii, dá se přes léto ještě obojí dohnat a nebo už je tak napůl odsouzen k zániku?

Souhlas. Jenom je otázka, zda to dotyčný/á ustojí v takovém případě psychicky...Dubler píše:Dá a neníforamen.ovale píše:A když se stane, že člověk nemá na konci června úspěšně zakončenou histologii i anatomii, dá se přes léto ještě obojí dohnat a nebo už je tak napůl odsouzen k zániku?
Co by se stalo, kdybych nenapsala test ani na třetí termín? Vím že jdu dál normálně k ústní, ale jaký na to berou zkoušející ohled, není to už tak že pokud nepodám excelentní výkon, tak mě stejně vyrazí?
-
No je to asi jak kdo. Každopádně určitě to o něčem svědčí, takže to jistý handicap k ústní části bezesporu jeMarkyLF1 píše:Co by se stalo, kdybych nenapsala test ani na třetí termín? Vím že jdu dál normálně k ústní, ale jaký na to berou zkoušející ohled, není to už tak že pokud nepodám excelentní výkon, tak mě stejně vyrazí?

Ahojte, prosimvas mam posledni pokus na zkousku z anatomie a kdybych se nedostavil, tak by se mi odecetl termin a do sisu zapsali znamku, kedze je to uz posledni pokus? Diky za odpoved