Nevim, jak kdo, ale vetsina to ma za kredity, takze s tim dobrovolnictvim to neni zas az tak horky...
Moderátoři: Medicinman, Formol
Gieson píše:OK, tak pak netvrď, že tě v Dobronicích "krmili hloupostmi". Tutoři dělají, co můžou, a dělají to dobrovolně (a informace mají přímo od zdroje)
Gieson píše: Nevim, jak kdo, ale vetsina to ma za kredity, takze s tim dobrovolnictvim to neni zas az tak horky...
Lenjulenka píše:Gieson píše: Nevim, jak kdo, ale vetsina to ma za kredity, takze s tim dobrovolnictvim to neni zas az tak horky...
Díky bohu už se od letoška nelosuje, ale píše se vstupní pitevní test (opravdu pitevní; žádná jakobypředzkoušková poznávačka) - to ale bohužel taky znamená, že na méně populární turnusy pitev (2. paralelka a zubaři) zejména v letním semestru zbývají většinou ti horší - tedy přidělení násilím (takže lektor musí mít svoje lidi vytipované a domluvit se s nimi dopředu)... a v letním semestru je to katastrofa hlavně u angličanů, těch je tak málo, co se vůbec hlásí, že se ani test psát nemusí - jsou tudíž "vybráni" automaticky a většinou stojí dost za prd...Langenbeck píše:já zase pamatuju pár demonstrátorů jejichž jedinou motivací bylo balení mediček...
něco na tom bude... když jsem začínal coby demonstrátor v době, kdy za to nebyly ani peníze, ani kredity či pomocné body na erasmus, tak tam bylo demonstrátorů tak málo že na jeden kruh vyšli pouhý jeden lektor + jeden demonstrátor (a ještě nám grim přišel na první pitvy osobně poděkovat, že se vůbec někdo přihlásil - dneska je to luxus kdy se z přihlášených losuje a kruh má vedle lektora nějaké tři demonstrátory)
Já jsem myslela, že už to je na beton... Není?? Jinak teda gratuluju k místu (tomu druhémuLangenbeck píše:hm, doufám že stejným způsobem nevybírají asistenty... jinak bych se měl už pomalu začít učit
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host