Ahojte!
Mám mobilní telefon, který má operační systém Symbian 5th edition, a nenašel jsem metodu, jak nastavit wifi síť eduroam. V CAS jsem nastavil heslo pro eduroam, nainštaloval jsem aj CESNET certifikát, ale stále ma nechce pustit na síť. Píše, že chyba autentizace, nebo chyba ověrení EAP-PEAP.
Různe nastavení na nete nefungují, nebo se mi to nepodařilo nastavit, potřeboval by jsem konkrétní nastavení pro eduroam v objektech 1LF
Eduroam
Moderátoři: Medicinman, Formol
Re: Eduroam
Zkusel jsi napsat na podporu, mohli by nejak pomoct? Ja jsem takhle jedne kolegyni nastavoval Nokii, ale taky se nezadarilo...
Za to s mym Androidem problem nebyl

Re: Eduroam
SEN píše:Zkusel jsi napsat na podporu, mohli by nejak pomoct? Ja jsem takhle jedne kolegyni nastavoval Nokii, ale taky se nezadarilo...
mne to fungovalo už skoro 2 lety, ale teraz mi nejde. Dekuji za nápad, pred chvíli jsem psal mail na adresu kterou jsem na stránkách našel.
Edit:
Už mi to funguje. Správce systému mi napsal, že změnili certifikát, takže CESNET CA už nebude fungovat. Třeba si stáhnout nový certifikát, nainstalovat do mobilu a při nastavení sítě vybrat ten nový.