Nevím, jestli se při přijímání koukají na body z přijímaček, ale podle mě to nemá žádný vliv. Na CŽV se dělá nový "přijímací pohovor". A jelikož se sem mohou přihlásit i lidé, kteří přijímačky nedělali, tak by to žádnou roli hrát nemělo. Jediné co ti mohu popřát, tak málo uchazečů, neboť loni jich bylo opravdu až až a mohli si vybírat. Nevím, jak to bylo teda na všeo, jestli nakonec nebrali všechny, ale na zubech si vybírali.sean03 píše:Mohla bych se zeptat když mam 169bodu, je pravdepodobné, že me prijmou na CVZ ? Mate nejaké skusenosti z min. let ?
CŽV
Moderátoři: Medicinman, Formol
Re: CŽV
Zubaři mají tu výhodu, že když se dostanou na školu, tak už je většinou nikdo nevyhodí.
Je jich málo a škola si jich váží, většina zkoušek se dává prakticky za základní znalosti.
Př: Biofyzika, zkoušení
Tak slečno jakou by jste chtěla otázku? WTF
. Histologie ( před rokem) podmínka poznat 2 preparáty ze tří, k postupu na ustní zkoušku, slečna poznala jen jeden, tak víte co, hmm no tak běžte než si to rozmyslím.
. Zubaři mají zkrátka velmi těžké přijímačky, ale učitelé u zkoušky jsou k nim neuvěřitelně benevolentní.
.

No tak ja jsem na zubech taky a rozhodne to neni takova flakarna,jak tu popisujes. Napr moje hitologie nebyla takova prdel-zkousela nas Jirkovksa,ptz Jarkovska v tu dobu nemohla. Preparaty musis poznat vsechny tri, jinak smula!to opravdu nechapu,kde jsi k tomu prisel?! Od letoska maji prvaci i koncetiny, na biofyzice uz to taky tak nechodi,jak popisujes-nezkousi jen Jelinek,ale i Benes a dalsi, nam tretakum letos dva mesice pred zk zmenili otazky z patoly a mame asi o 20 ot min nez vseobecni,takze je to naprosto srovnatelne. Mozna mame neco lehci,ale uvedom si,ze mame o dost vic predmetu-tech nasich a tam nas teda rozhodne nesetri. Takze bych rekla, ze ve vysledku toho muzeme mit jeste vic nez vy a ve skole toho nasedime taky mnohem vic.vyhazuje se i u nas,zas tak malo nas tam neni-je nas 80.
Takze bych tu nezkehcovala nas obor.
Takze bych tu nezkehcovala nas obor.
Tyjo, vážně by mě zajímalo, kam na ty kecy, který tu poslední dobou vedeš, chodíš. Pokud vím, tak studuješ prvním rokem všeobecný lékařství, na zubním jsi nikdy nebyl a opět tu vytváříš takovej oblak klepů, jako kolem testu z histologie, že to snad ani není možný..Jenda1LF píše:Zubaři mají tu výhodu, že když se dostanou na školu, tak už je většinou nikdo nevyhodí.Je jich málo a škola si jich váží, většina zkoušek se dává prakticky za základní znalosti.
Př: Biofyzika, zkoušení
Tak slečno jakou by jste chtěla otázku? WTF
. Histologie ( před rokem) podmínka poznat 2 preparáty ze tří, k postupu na ustní zkoušku, slečna poznala jen jeden, tak víte co, hmm no tak běžte než si to rozmyslím.
. Zubaři mají zkrátka velmi těžké přijímačky, ale učitelé u zkoušky jsou k nim neuvěřitelně benevolentní.
.
-
- Deltoideus
Ahojte,
prosím Vás, nemáte náhodou nejaké informácie, koľko ľudí sa zvykne hlásiť na CŽV na všeobecné?
Viem, že na zubné berú len okolo 20, ale o všeobecnom sa nikde nehovorí, koľko sa zvykne prihlásiť a koľko zoberú.
Ďakujem
prosím Vás, nemáte náhodou nejaké informácie, koľko ľudí sa zvykne hlásiť na CŽV na všeobecné?
Viem, že na zubné berú len okolo 20, ale o všeobecnom sa nikde nehovorí, koľko sa zvykne prihlásiť a koľko zoberú.
Ďakujem

Hlásim sa tento rok na všeo CŽV. V "Opatření děkana č. 7/2013" k CŽV som sa však dočítala nasledujúcu informáciu:
"Čl. V Podmínky absolvování kurzu
Podmínkou absolvování kurzu jako celku je vykonání zkoušek z každého předmětu, jenž je náplní kurzu, v době účinnosti smlouvy dle čl. II odst. 2. Zkoušky není možno skládat mimo řádné termíny."
Znamená to, že nemám možnosť náhradného termínu, teda na všetky skúšky mám len 1 pokus? Čitala som si i predchádzajúce príspevky, tie tvrdia opak, možno sa však táto možnosť po rokoch zrušila.
Vďaka,
príjemný zvyšok prázdnin.
"Čl. V Podmínky absolvování kurzu
Podmínkou absolvování kurzu jako celku je vykonání zkoušek z každého předmětu, jenž je náplní kurzu, v době účinnosti smlouvy dle čl. II odst. 2. Zkoušky není možno skládat mimo řádné termíny."
Znamená to, že nemám možnosť náhradného termínu, teda na všetky skúšky mám len 1 pokus? Čitala som si i predchádzajúce príspevky, tie tvrdia opak, možno sa však táto možnosť po rokoch zrušila.
Vďaka,
príjemný zvyšok prázdnin.